Spontan Skolestart

M2 Beauté event på Rungstedgaard

imageimageimageFor ikke så længe siden var jeg til et hyggeligt lille event på fine Rungstedgaard. Det var M2 Beauté der inviterede, for de ville gerne fortælle lidt om deres serummer til øjenbryn og vipper. Der var virkelig god stemning, måske havde det noget at gøre med al den champagne? Men der blev holdt et længere foredrag om deres serummer, faktisk var det ret spændende. Bagefter kunne man selvfølgelig købe deres produkter. Jeg ville gerne have haft det øjenbrynsserum, men det var liiige lidt for pebret til min pengepung….Sad but true. Jeg købte dog deres mascara, som jeg er lidt oppe at køre over.imageimageimageMascaraen alene giver et meget naturligt look og bliver påført ret fint. Meningen er så at man kan bygger på længden med de fibre der hører med. Det lyder besværligt, men den er super nem at påføre og giver et tydeligt resultat. Og så kan man bare bygge på til man segner, og så koster den kun omkring 200 kr så vidt jeg husker. Jeg er fan//

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spontan Skolestart