Summertime Favourites

Event hos Qura

botox botox1 botox2 botox3 botox4

I går var jeg med poledance pigerne til et event hos Klinik Qura. Marie som ejer ElitePole, har nemlig fået en fed aftale op at køre med dem, hvor hun arrangerer nogle “botoxaftener” så damerne/pigerne kan få lavet hvad de nu gerne vil have lavet til gode priser! Jeg fik dog ikke lavet noget, men min søster fik lavet læber. Det havde hun snakket om længe, og det blev altså også rigtig flot! Min mor, som også havde sneget sig med, fik lavet sin “vredesrynke” i panden, og mange af de andre piger fik også fyld i fugerne. Jeg overvejer at få lidt i min overlæbes sider næste gang, ikke at jeg har behov for det, men tror det kunne være lidt frækt!  Ud over at få botox, fik vi også en masse at vide om de forskellige fillers og myter om botox, og det var faktisk et ret spændende og hyggeligt event. Glæder mig til næste gang 😉

Bagefter tog vi en tur på Paludan og fik aftensmad, altid rart. Efter det tog jeg til Sømanden, og stod virkelig tidligt op i morges for at overraske min mor med morgenmad fra bageren. Hun bliver nemlig 50 år i dag, yay party! Så nu står den på madlavning, for familien kommer til brunch. Uh jeg glæder mig så meget til hun åbner den gave som min søster og jeg har købt til hende! Jeg er som sædvanligt selvskrevet til køkkentjansen! Kan I nu have en latterligt god dag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summertime Favourites