26.8.15

Event hos Dea Kudibal

imageimageimageForleden var jeg til et lille hyggeligt event i Magasin for Dea Kudibal. Hun og tre bloggere havde indgået et samarbejde, og bloggerne havde hver designet et tørklæde og valgt en organisation som salget af tørklæderne skulle større. Super fint!  Mens alle sippede deres ‘pagne fortalte de hver især hvad der havde inspireret dem. Både til tørklædernes design, men også organisationerne. Ganske hyggeligt, og bagefter var det tid til goodiebags. Jeg fik lyst til at lave en video dagen efter- ret spontant– så lev lige med kvaliteten og håndklædet, haha.

image

I don’t do this a lot og lyden er lidt dum, men øvelse gør vel mester ik’? Jeg lover at optage med kamera næste gang- blink blink//

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

26.8.15