TRSDG 7.4.16

Spontan Skolestart

imageJa, jeg er sgu startet i skole. Nærmere GSK matematik C. Jeg dumpede nemlig i gymnasiet for flere hundrede år siden, og næsten lige meget hvilken uddannelse jeg vil ind på skal jeg bruge det. Jeg er før startet på GSK matematik og erhvervsøkonomi men droppede ud. Jeg kunne slet ikke samle mig om det.

Og jeg har arbejdet som tjener i alt for mange år. Siden jeg var 18 har jeg faktisk ikke haft andet arbejde end det. Så 8 år er går med det. Sideløbende med gymnasiet og kokkeskolen. 5 år har jeg brugt som fuldtidstjener. Og til sidst hang det mig langt ud af halsen. Virkelig. Og jeg kunne mærke stresssymptomer pible frem igen, og jeg sagde til mig selv, at nu måtte det fandme være nok. ‘Enten gør du noget nu, eller også gør du det ikke’. Så jeg sagde op. Fra den ene dag til den anden, dumt I know, men jeg kunne simpelthen ikke mere. Det job passer SLET ikke til mig. Jeg har nydt det, især på d’Angleterre og jeg har lært meget jeg kan tage med mig. Men det har også været hårdt, tempoet og arbejdsbyrden er alt for vild. Jeg var god, men det tog på mig. Så nu måtte det være nok.

Jeg kom heller ingen vegne. Jeg stod op, arbejdede, kom hjem megasmadret, spiste, sov. Repeat. Jeg var gået i stå følte jeg. Så igen, jeg sagde op. Nu skulle der ske noget. Så jeg ringede til Niels Brock og fik meget heldigt plads på matematik med start ugen efter. Fedt! Og jeg følte mig bare megaklar til at lære det fucking matematik! Og ved I hvad? Jeg forstår det, og det føles pissefedt. Og der er kommet gang i hjernen igen, så det føles ikke længere som at rende rundt med en dyne over hovedet; jeg kommer videre i mit liv. Fuck hvor er det fedt. I’m gonna nail it this time…

Nyd dagen og følg mig gerne på BlogLovin’ //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRSDG 7.4.16