Notabene event


I torsdags var min søster og jeg til event i Notabene med  søde Emilie Delance og en masse andre bloggere. Der var SÅ mange lækre sko, og blev helt forelsket i dem jeg prøvede^^. Udover sko, var designerne fra HAP design og fortælle om deres nye projekt. Nemlig en reol til alle ens sko. De kommer hjem til én og måler op og costumizer reolen helt som man vil have den. Det er lidt sejt, det er jo synd at alle ens fine stilletter ligger gemt væk i bokse og skabe. Tjek dem endelig ud!
Før det havde min søster og jeg været ud og shoppe lidt, viser jer senere hvad jeg fik med hjem.

Went to a shoe event with my sister and a lot of sweet bloggers, in a shop called Notabene. 
There were SO many amazing shoes, and the designers from HAP design was there to tell about their new project. A  shoe case, which they costumize especially for you. Before the event my sister and I went shopping, I’ll show you later what I bought //

10

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere foodspam