Amok i Normalt

Gibson Event på High Voltage

imageimageimageimage JO, hør dem lige <3

imageI torsdags blev der holdt lidt spændende event på High VoltageGibson havde nemlig valgt verdens bedste lille helvedeshule til at lancere deres 2016 kollektion af guitarer i. Der blev naturligvis spillet en del numre, og jeg er altså en sucker for den lyd der kommer ud af det instrument. Hold nu kæft altså. Et par amerikanske eksperter var kommet for at vise og fortælle hvordan sådan en fin håndlavet guitar bliver til, og selvfølgelig lidt om alle de gamle kendte guitarer og de limited editions.

image

Jeg spiller ikke selv, men har gerne ville lære det i laaang tid. Jeg gik til violin da jeg var yngre, så tænker der stadig sidder lidt i mine fingre 😉 Og så blev jeg forelsker i White Lightning. She looked like new snow. Og så var den ikke specielt dyr. Måske det bliver den og mig en dag? Jeg har det lidt med de her elektriske guitarer som med gamle amerikanske biler, jeg ved ikke særlig meget om dem, kan hverken køre eller spille, but they make me feel all warm and fuzzy inside. Jeg blev i hvert fald lidt klogere på guitarer, og kom lidt tættere på initiativet til at lære at spille på én.

Og så blev jeg også lidt forelsket i the Blue Van der afsluttede eventet. Seje gutter og mega fede live. Hør Silly Boy deroppe^^//

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Amok i Normalt