Vi ser for få musikvideoer

Essentials

image

Så er der pakket og jeg er bare så klar til at lette i morgen. Det bliver det rene livsnyderi og ferie der er tiltrængt. Pas så jeg kan komme ned i varmen// neglelak fordi jeg har fri og det skal fejres på neglene// saltvandsspray fordi håret bare bliver lækkert// solcreme, læsestof og selvfølgelig kamera til at dokumentere det hele. Pictures or it didn’t happen, we all know it. Nu skal jeg bare give mine nøgler til Søs der skal passe Muffin, og så skal der spises tatar med søde kollegaer. Og så hjem til manden så der ikke er noget stress i morgen. Det bliver godt. Følg hellere med på instagram- @annanathaliee

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi ser for få musikvideoer