Onsdag 17.6.15

Vi ser for få musikvideoer


Er det bare mig, eller er de så godt som forsvundet fra det danske TV? The Voice TV findes ikke mere og MTV er alt andet end musik efterhånden. Jeg får dem i hvert fald ikke frem på skærmen, og det savner jeg faktisk lidt. Så jeg har tænkt mig at engang imellem at lave et lille indlæg med musikvideoerne til det musik jeg hører mest pt. Også lidt for at få set nogle flere videoer selv. For jeg synes musikvideoer er lækre små stykker kunst, og er med til at give en ekstra dimension til lyden. Og jeg har valgt:

1. Years & Years med King. Jeg er blevet helt syg med de her gutter. Og forsangerens stemme er bare perfekt. Fed musik, og teksterne er heller ikke så dummer.

2. Aerosmith med Sweet Emotion. Fordi det nummer bare er pisse fedt- ‘nuf said.

3. Thirty Seconds to Mars med Up in the Air. Fordi jeg elsker den type videoer, og Jared Leto bare er sej. Multitalentet med alt for meget tid. Laver lige et par film til et par Oscars, og så laver han lige mega nice musik med sin mega sprøde stemme.

4. Marilyn Manson med the Mephistopheles of Los Angeles. Fordi den mand bare er hypnotiserende og hans nye musik er det fedeste han nogensinde har lavet, og fordi jeg synes det var rigtig snyd at jeg ikke var med til hans koncert for en uges tid siden…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Onsdag 17.6.15