It's like Christmas!

Summertime Favourites

favoritter

Synes det er så lækkert med alle de produkter man kan smøre sig ind i om sommeren. Om vinteren handler det  jo bare om tørre sprukne hænder, tørre læber og hud, men om sommeren er det noget andet! I hvert fald for mig! De produkter jeg er aller mest glad for i øjeblikket er disse fire:

  • Trine’s Wardrobe tørshampoo- jeg har meget tykt hår, og når det er så varmt som det er i øjeblikket, bliver det hurtigt fedtet. Hader fedtet hår! Men så er det godt jeg har den her lækre tørshampoo. Og den giver samtidig lækker volume. Plus!
  • The Body Shop Coconut Beautifying oil- Så dejlig duft! Og så giver den en fræk glød. Føler mig som et lækkert lille stykke Bounty 😉
  • Clearasil  Superfruits Refreshing Scrub-  Renser godt i dybten og dufter friskt af hindbær og tranebær, mmh!
  • Kérastase Huile Celeste Systeme Lumino-Défense- Langt navn! Men når man som mig farver sit hår og samtidig godt kan lide at være ude i solen, så skal man også beskytte håret. Ellers bleges det af solen og det er jo bare skide irriterende, så kan man jo farve håret hver anden uge, men så bruger jeg den her! En solcreme til håret. Jaja, man skal jo tænke på det hele!

Nu står min aften på tv og bloglæsning. Og en aftentur med hunden før jeg får set for meget krimi! I morgen skal jeg til Botox Event hos Qura. Jeg skal dog ikke have lavet noget 😉 Jeg skal bare med og se alle de andre poledancepiger få med sprøjten! P.S. Please give me a job some one!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's like Christmas!