Sneaky

Today has been like

I dag har jeg haft fri fra arbejde. Virkelig dejligt. Men jeg skal dog i skole i aften, så lidt lektier er der blevet læst. Så har jeg nyt det sporadiske solskin i sofaen, no make up, og spist resten af de bedste greasy nudler. Ikke sundt, I know, men når det er ved at være den tid på måneden SKAL det bare være greasy, ellers bliver jeg arrig. Har I ikke også nogle klamme cravings når den tid kommer?

Ej hør lige. Så skulle jeg jo til spinning i går. Troede jeg. Jeg havde rigtig gearet mig selv op til at jeg skulle give den hele armen, (eller benet?) og så kommer jeg op i fitness, og så er der slet ikke noget spinning hold den dag! Hvorfor jeg har skrevet det i kalenderen er lidt af en gåde. Jeg blev lidt skuffet. Men det bliver i morgen i stedet.

Og så har jeg lige været nede i en kiosk og hente en pakke jeg har fået tilsendt af Cocopanda.com. Jeg skal nemlig anmelde et produkt! YAY!

Nu vil jeg tage i skole.. Kan I hygge jer <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneaky