Københavnerstang

Any port in the storm

memeDet er virkelig den mest passende sætning på min situation lige nu. Fuck, jeg føler at jeg er ude på dybt vand. Rent økonomisk that is. Jeg arbejdede som tjener (siger selvfølgelig ikke hvor), men sagde halvt op/blev halvt fyret, fordi min chef var ganske ubehagelig og lavede om på vagtplaner alt for sent, hvilket er “ulovligt” ifølge den overenskomst de følger, og jeg kunne ikke tage den vagt han synes jeg skulle tage, så han kunne ikke bruge mig til noget hvis jeg ikke kom, sagde han. Jeg sagde pænt, at han så måtte finde sig en anden tjener. Og jeg er ikke den eneste der er smuttet på den måde skal jeg lige hilse og sige. Jeg har de sidste to måneder søgt nyt arbejde som en gal, men har vidst været ret uheldig, for jeg er stadig uden arbejde. Jeg søgte også ind på tre forskellige uddannelser, kom ikke ind på nogen af dem, og i mellemtiden var jeg heller ikke berettiget til kontanthjælp. Dertil kunne banken selvfølgelig heller ikke hjælpe, fordi jeg ingen indkomst havde. Og jeg har egentlig heller ikke lyst til at være på kontanthjælp, jeg kan og vil arbejde, og har ikke tænkt mig at sidde i aktivering på kommunen. Hell no! Men der var ikke rigtig nogen anden udvej, så jeg var nede på kommunen i dag. Jeg synes det er pinligt, jeg støder måske nogen, men det synes jeg altså. Men jeg sad bare og tænkte at jeg virkelig ikke ville. Der måtte være et eller anden andet jeg kunne gøre. Min mor hjalp mig med at lede efter noget SU-berettiget uddannelse jeg kunne springe på. Og tænk engang, der var pladser på virksomhedsøkonomi! Der skulle ikke være noget i vejen for at jeg bliver optaget, men jeg venter lige på bekræftelsen der kommer i morgen. ÅH jeg krydser fingre! Jeg vil meget hellere under uddannelse end at tigge penge på kommunen. Og tilmed er jeg blevet tilbudt en studiebolig, en ganske fin lejlighed, så hvis jeg bliver optaget i morgen, kan det være at det hele falder på plads. Jeg krydser virkelig fingre, for jeg kan mærke at jeg bliver mere og mere stresset af det her, og jeg vil bare gerne have styr på det hele nu!

Please kryds fingre for mig! <3

6

 • Krydser fingre for at det hele løser sig. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lines Aarhus

  Krydser alles!!! Til gengæld er det et SMUKT billede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SWEET PETROLEUM

   Taaak! Hvor er I søde! 😀
   Og mange tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv en situation at stå i 🙁 Desværre er der bare mangel på arbejde ;( Jeg er pædagog og har ledt i et år nu!! Er på dagpenge, men synes bestemt ikke at det er sjovt 🙂
  Held og lykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SWEET PETROLEUM

   Puha, ja den er straks værre! Men jo tak, og held og lykke til dig også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Københavnerstang