Early Bird

En lille update

Lige nu sidder jeg på min yndlings café, nemlig Paludan og spiser morgen mad- igen! En toast med frugt, en kaffe OG en cola, jeg er så mega træt i dag. Var helt kvæstet efter arbejde i går, og tog jo hjem til Sømanden. I morges var jeg stadig åndssvagt træt, Sømanden var taget afsted og tænkte at jeg hellere ville sidde her og hygge i mit eget gode selskab. I dag skal jeg lære en ny pige op (eller dame, hun er vidst 34?) og det har jeg ærlig talt ikke hjerne til i dag, men håber hun er sød. Efter det skal jeg i skole..Gab! Og så har jeg fri kl 20..

I morgen er det arbejde, kigge på lejlighed, så ud og spise med Papfar og hans kæreste. Hygge! Fredag på job og lørdag bliver god! Der skal jeg nemlig til tidlig Body Pump med Søster Lystig, bagefter ned og snakke med tatovøren (åååh ja!) og så skal der spises frokost på Wagamama i Tivoli, det skal nok blive en fab lørdag! Søndag er det tidlig Body Pump igen og så skal jeg holde fri. Mandag skal jeg nemlig flyttes til en anden restaurant i Lyngby, Så den her uge er ganske booket for en gang skyld! Og så bliver der også lidt at blogge om. Hav en skønno dag mennesker <3

Føld mig på Bloglovin HER!

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Early Bird