Lately

Den lille sorte Goodiebox

_DSC6245_zpsa7a583ce

_DSC6248_zps8f5e3f5f

I den sidste Goodiebox var der jo nogle shampoo-balsam som for længst havde overskredet udløbsdatoen. Så jeg klagede, for det er der jo ingen der gider betale for. Og i dag fik jeg så en fin sort Goodiebox. Det skulle vist være Goodiebox Special, som jeg var blevet lovet som plaster på s(h)året. Jeg glæder mig lidt til at se hvad andre har fået i deres almindelig Goodiebox rundt omkring på de andre blogge, så jeg kan se forskellen! Men jeg er nu ganske tilfreds med den alligevel. Nogle af tingene har jeg allerede prøvet, andre ikke. Men jeg har fået:

 1. En sund snack med nødder og frugt fra Naturlig. Den smager af figenstang, så den smager fint.
 2. Ingefær te fra Yogi Tea. Har ikke smagt den, så den har jeg til gode!
 3. Body Lotion fra Decubal. den er faktisk ret god! “Desværre” er den uden parfume (jeg kan altså godt lide at min creme dufter lidt), så den har den der plastikagtige lugt. Men effektiv er den! Min arm er ret blød lige nu..
 4. Oriflame Day Cream. DEN kan jeg godt lide! Der er nogle særlige anti-oxidanter i så den hjælper huden med at gendanne sige selv hurtigere. Den prikkede lidt i huden, så noget blev der i hvert fald sat igang. Den dufter af en masse naturlige ting, som den også er fuld af.
 5. En prøve på Mádara’s svar på en BB-cream. Den har jeg ikke prøvet.
 6. Håndcreme fra Matas Natur. Den er okay,  ikke noget at råbe hurra for, men den er bedre end ingenting når frosten bider!
 7. En prøve på Philip Martin’s Body Shower juice. Lyder frækt og lækkert, glæder mig til at prøve den!
 8. En prøve på John Masters Organic Firming Eye Gel. Måske er jeg ved at have alderen til at begynde at forebygge de små fine rynker omkring øjnene? Prøver den i hvert fald 🙂

 

 

8

 • Ej hvor dårligt med udløbede produkter, det kan man altså bare ikke sende ud! Men dejligt at de så i det mindste sender en ny 🙂 Men af hvad jeg kan se, indeholder din goodiebox nogenlunde det samme, som hvad andre har modtaget..?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SWEET PETROLEUM

   Trist, jeg har heller ikke lige kunne spotte ud fra noget hvad der skulle være Special ved denne her, men nu må vi se 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har fået præcis det samme.. Tror desværre ikke, du har fået “plaster på såret” 🙁 Men det kan vel være, at det kommer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SWEET PETROLEUM

   Øv, har de mon lavet boxen om så den er sort? Håber da i hvert fald det kommer så 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • fashionfactory

  Har næsten helt lyst til at bestille det, men ved ikke om jeg tør hvis det er for gammelt og sådan 🙁

  http://fashionfactory.bloggersdelight.dk/2013/01/black-love/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SWEET PETROLEUM

   jeg har ikke prøvet at få nogle for gamle ting før denne her, og de var meget søde da jeg klagede. Jeg har i hvert fald været glad for det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dette var den box jeg sidst fik og har aldrig været så skuffet..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SWEET PETROLEUM

   Trist! Men ja, det var ikke den bedste box ;/

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately