Anti aging messe

Goodiebox #1

_DSC5355

For et par dage siden fik jeg min første goodiebox. Jeg ved ikke om det er den fra oktober hvor jeg bestilte den, eller om det er for november. Men jeg har fået shampoo- og balsamprøver fra Redken og en hel flaske hårkur mod kruset hår fra Aussie. Dem prøvede jeg i badet i går og jeg må sige de faktisk er ret gode. Prøverne fra Redken er colour preserving så det er lidt svært at bedømme om den holder på farven når der kun er til 2-3 vaske. Men håret føles godt gennemfugtet og næret, og er lidt vild med balsamens flødeskumsagtige konsistens. Så plus til dem so far. Og Aussie hårkuren er bare dejlig! Bum. Dufter lidt af hubba bubba tyggegummi og klarer kruset ret godt. Man skal dog nok lige passe på med at bruge for meget så håret ikke kommer til at se fedtet ud. I pakken var der også en Softlips fra Mentholatum som jeg har prøvet før og den er VIRKELIG god og lækker på læberne, man for lyst til at kysse sig selv. Så den er jeg glad for! Der var også en prøve på Bulgarias Omnia Coral, men den synes jeg dufter som så mange andre. Den er jeg ikke oppe og ringe over. Og lakken fra Sephora er ikke lige noget for mig, men min søster var vild med den, så den får hun. Og så var der også lige en Bueno. Den dér chokolade I ved. Jeg kunne ikke nære mig.. Jeg hapsede den før jeg fik taget billedet- uups! Det bedste ved den her Goodiebox er helt sikkert hårkuren fra Aussie (og chokolade). Glæder mig til den næste pakke kommer og jeg tænker lidt at lave et video review om den, ville der måske være stemning for det? Synes selv det er lidt hyggeligt med videoblogs egentlig. Og hvis I også vil have en dejlig pakke ind ad døren hver måned kan I bare klikke LIGE HER. Og kan I så have en god weekend <3

 

10

 • Haha hår, der dufter af hubba bubba og læbepomenade, der frister til selv-kysseri = temmelig god goodiebox;-) Ps: Er vild med at du har foldet papiret ud på chokoladen, så man kunne lade sig narre til at tro, at den er uåbnet…!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SWEET PETROLEUM

   Haha tak skal du have 😉 Og ja det var en ganske udmærket goodiebox 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super lækre ting 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hej!
  Du skrev på et tidspunkt, at du har et sukkerkort til sukkerbageren. Hvem er det der får sådan et kort og hvordan fik du dit?

  Mvh
  Emilie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SWEET PETROLEUM

   Hej Emilie
   Det var en af ejerne/cheferne eller lign der havde sendt det til mig fordi han synes jeg skulle have det 🙂
   Aner ikke hvordan man får fat i et, måske du kan prøve at skrive til dem 🙂

   Anna

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaspar /Sailor

  Lyst til at kysse sig selv er én ting, men hvad siger mændene til, at du dufter af mentholatum på læberne? Og hvordan er det nu med dit kamera, søde Anna, kan det videofilme? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SWEET PETROLEUM

   Tsk tror de synes den dufter yderst behageligt 😉 Og nej det kan ej, det skidt, mn så er det godt jeg har både webcam og digital kamera 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anti aging messe