230113

Lately

Jeg bliver normalt virkelig irriteret når bloggere undskylder for stilhed. Men jeg beklager altså stilheden lidt alligevel. Jeg er sgu bare en travl dame i øjeblikket. Men billederne er fra de sidste uger hvor jeg har: 1. Været inde og se Django med ham den søde Sømand 2. spist tomatmad 3. spist morgenmad på Paludans 4. fået flip med Twin Peaks, hvorfor har jeg ikke set den noget før? 5. mmh taco 6. været i Ikea med søster lil 7. Spist verdens mest vidunderlige brownie på Paludans 8. været til spinning for første gang. Det var hjernedødt, men også virkelig, virkelig fedt bagefter! 9. og været på Berthe Morisot-udstilling på Ordrupgårdsamlingen med min dejlig mormor. Vi fik dyr men god kaffe, og bagefter spiste vi lasagne på Café Amalie. Det var en rigtig hyggelig dag! Og man skal jo også huske at være lidt kulturel en gang imellem, og jeg holder faktisk ret meget af at tage på malleriudstillinger.

Lige nu er jeg på aftenskole efter en dag på arbejde.. Jeg er træt!

10

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

230113