Cookin'

Early Bird

 

Her til morgen besluttede jeg mig for at stå en del tidligere op, og gå en tur med Molli ned i Dyrehaven. Jeg er blevet ret glad for at stå tidligt op, der er så rart om morgenen. Stille og friskt. Da jeg tog jakke på og hundesnoren i hånden sprang Molli hen til døren, og peb af lykke fordi vi skulle gå haha, og det var faktisk rigtig lækkert med en lang morgengåtur.  Og så er det jo ikke dårligt at have godt tid. Spiste YumYum nudler til morgenmad 🙁 Øv, godt det snart er payday!

I går var jeg hjemme hos skønne Sofie og vi hyggede og spiste alt for mange tacos. Mmh det er sgu godt altså. Det var skide hyggeligt, og jeg har oven i købet fået tilbudt en lejlighed i hendes opgang. Åh, jeg krydser alle mulige legemsdele og venter (an)spændt på svar! jeg ville blive så glad at I tror det er løgn.

I dag skal jeg på arbejde heeele dagen og senere hjem til Sømanden. Det bliver hyggeligt som altid. Hvad skal I lave i dag?<3

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cookin'