Når den ikke må være sort...

TRSDG 7.4.16

En ikke videre spændende eller omfattende morgenmad. Det var lige hvad der var, du ved…


Frokosten blev indtaget Kim Kardashians-selfie-bog-kiggende og konfirmationsgave-brainstormende-skråstreg-planlæggende på Bistro Royal, med Søs og hende pink hår.

Det her er jeg ret oppe og køre over. Det er ikke som dengang hjulet blev opfundet, men det er stadig fedt! Med app’en LALALAB kan man vælge sine Instagram eller mobilbilleder, og få printet og tilsendt dem. Man kan også få lavet dem til magneter, plakater, fotobøger osv. Jeg tror jeg vil gøre det til en ting, at vælge ud i de bedste minder i løbet af året og få dem printet. For jeg synes det er lidt synd at stort set alle billeder i dag kun findes online. På den her måde er de til at gemme som i gamle dage. Og ja, så er det mega kitsch. Nå, videre…

Har købt mig en ny læderjakke i Zara. Kunne ikke vente med at prøve den til jeg fik bukser på, sorry.

Der gik lidt Copenhell i den, det er jo også snart.. Så deeet.

image

Af med sminken og op med benene. Sådan har jeg siddet lige siden jeg kom hjem. Har ondt i halsen. Det er fandme tarveligt hvis jeg skal være syg nu. Blaue Blume koncert i morgen, og konfirmation på lørdag. Jeg har sgu ikke tid til at være syg. Og så et lille forårs-fortsæt; Jeg skal blive bedre til at tage billeder med mit kamera i stedet for Iphøwn, I know. Men jeg kan bare så godt lide at poste billederne alligevel. Kan I sove dejligt //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når den ikke må være sort...