Insta Lately

At rejse er at leve…

Processed with VSCOcam with f2 presetMen kan man leve af at rejse? Det må da være drømmen. Og det kan man, næsten i hvert fald. Star Tour søgte i sidste måned en “tester” af deres nye Taste-koncept, og jeg skyndte mig at søge. Det er nemlig noget der sagtens kan kombineres med mit nuværende job, da det kun er 3-5 gange om året. Man skal så rundt omkring i/på den givne destination, og teste deres mad, kaffe og ikke mindst vin og tage billeder. Og så anmelde det bagefter. Lyder det ikke bare perfekt? Og så er alt betalt, plus man får løn for hele festen. Det lyder alt for godt til at være sandt, og jeg får det jo nok ikke hvis vi skal være ærlige, men man har vel love at håbe og krydse de legemer der kan krydses! Og drømme lidt i mellemtiden//

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Insta Lately