Back to colour

Pilgrim Giveaway

_DSC5874_zpsc2c237b0

_DSC5864_zps787a9823

_DSC5866_zpsa3fa5132

Jeg har valgt at lave et lille giveaway ud af den goodiebag jeg fik forleden. Smykkerne fra Pilgrim var nemlig ikke lige min stil, så jeg tænkte at der garanteret var nogen der synes de ville pryde deres smykkesamling!

Så hvis du synes armbåndet og halskæden skal være dine, så kan du vinde dem her! Alt du skal gøre er at følge bloggen på bloglovin’ LIGE HER og like dette indlæg, ikke alt det facebookfis, og så selvfølgelig skrive en kommentar med dit navn og e-mail. Så finder jeg en vinder nytårsdag den 31. 🙂

Og hav da så lige en rigtig glædelig jul <3

Jeg prøver stadig at finde min julestemning..Men den vil sgu ikke rigtig findes…øv–

7

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back to colour