Blood

Børn og poledance

 fbf790896006f21b019d9c12dbb8f4ec

Nu har det været lidt oppe i medierne  med at små piger starter til poledance. I en artikkel på TV2 (flere artikler i én) skriver de at piger helt ned til 5 år går til det. Jeg går jo selv til det, så jeg ved udmærket hvordan træningen foregår, og det er bestemt ikke for børn. Det er ikke strip, men det er heller ikke uskyldigt, det udspringer jo nu engang fra strip… Det kan sagtens være mere kunstnerisk, men det udspringer stadig fra strip. Nu er det selvfølgelig ikke samme sted jeg går som nævnt i artiklen, men til poledance er der bestemte tricks og moves, som intet skal have med børn at gøre. Poledance er skidegod styrketræning, men det handler ligeså meget om at føle sig fræk og sexet, og at finde sin indre tigermis, og hvis du spørger mig er det dybt forargeligt at sende sine små piger til sådan en slags træning. Hos ElitePole hvor jeg går, må man minimum være 18 år, og sådan burde det være alle steder. 

Poledance ER en sensuel OG seksuel dans, og børn bør ikke engang vide hvad de ord betyder. Jeg kan ikke forstå hvordan det overhovedet kan være til diskussion. Børn skal ikke gå til poledance hvis du spørger mig. Bum!

og jeg bruger selvfølgelig ikke et billede af børn på en pole.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blood