.min fødselsdag.

Vi stak af til Horsens

image
image

image
imageimageimage

Her i weekenden stak jeg af med damerne. Og det var det helt rigtige tidspunkt vi gjorde det på. Det var lige hvad jeg havde brug for, og det var det vidst også for de andre. Jeg har følt mig åndssvagt stresset, mere om det senere, og har lige sagt mit job op. Bum. S (dame 1) er gravid med nr. 2, så en lille weekend kun i sit eget selskab var vidst tiltrængt. P (dame 2) skal snart giftes, hvilket vidst nok kan være meget stressende at planlægge, så hun var også glad for et lille break. Selvom vi manglede den sidste dame, tog vi afsted mod Horsens. S og jeg tog bussen, for det er latterligt meget billigere end toget, og så tager det næsten ligeså lang tid. Det kan klart anbefales, og billetterne købes på Rød Billet. P var allerede derovre og påskehygge med familien.

Vi tjekkede ind på Hotel Opus som ligger midt i no where. Eller faktisk er det nabo til Horsens Statsfængsel. Det addede lidt til spændingen. Men det var super fint og lækkert indrettet, og vi kunne slet ikke klage. Kl 15 var der kagebord med te og kaffe.

Og så var det direkte i SPA! Fedt mand. Der var ret fint dernede og vi blev kæmpefans af dampbadet. Da vi lignede kogte rejer, smuttede vi op og klædte om, og så videre op til aftensmad. Buffet, min livret! Resten af aftenen blev brugt på guf, tv og sludder. Selvfølgelig. Næste morgen var der også buffet, halleluja altså.

Da vi kunne trille, trillede ved ned i bilen, og så derudaf mod Århus. Roadtrip! Vi stoppede ved Himmelbjerget og nød udsigten 1/3 del af tiden, og tog selfies for resten og S fik sig en pølle. Videre. Vi kom til Århus havn med sol og blå himmel, og jeg blev altså lidt forelsket i byen. Vi havde desværre kun et par timer der, men vi nåede da at gå rundt i de små gamle gader og spiste en virkelig god burrito på Vaca. Det bliver du altså nød til at prøve hvis du er til den slags. Og i Århus.

Så tog S færgen til sommerhus med familien, P tog bilen tilbage til sine forældre og jeg tog bussen hjem til min kat. Ja.

Det var en fantastisk tur, og selvom det “bare” var små to dage i Jylland, så var det lækkert at sove som bedøvet i en skøn hotelseng, uden katte der får spasserflip om natten og bider en i håret når de synes de skal have morgenmad, uden børn der vågner og uden vækkeure. Og at se lidt nye omgivelser og få en lille én på opleveren var altså godt for min stressede hjerne. Det skal gøres igen, og kæft hvor jeg elsker de damer <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

.min fødselsdag.