Min første videoblog!

Bistro Boheme

På Sømandens fødselsdag var vi en tur på Bistro Boheme. Endelig! Det er godt nok en lille måned siden, men bedre sent end aldrig! Jeg har så gerne ville spise der siden jeg var i kort kokkepraktik på stedet. Det er virkelig en lækker restaurant, og stemningen er fin og eksklusiv, man samtidig afslappet. Og maden er helt igennem lækker. Køkkenchefen Per Thøstesen har jo også noget af et resumé må man sige. Men nu til det vigtige:

Til forret fik jeg en omgang Foie Gras med abrikospuré, æblecarpaccio og nøddeguf i form af hasselnødder med tørre tranebær og trøffelolie. Og dertil ristet malttoast. Åh altså hvor smagte den fantastisk! Så lækkert, det eneste minus kan være at det næsten er en hel ret i sig selv for sådan en lille dame som mig, jeg blev jo næsten mæt. Men det var det værd! Sømanden fik en omgang røget laks som vidst var rigtig god, den var i hvert fald væk hurtigt! 

Til hovedret fik vi begge en Tournedos. Sømanden fik med stegt foie gras, men jeg tænkte det ville blive lidt for meget oven på min forret. Den mørbrad var perfekt. Kan ikke lige huske om det er kalv eller okse, men den var så mør og saftig. Der hørte haricots verts og rødvinssauce til, og en omgang fritter med bearnaise. Vi var meget glade! Lækker vin hørte der også til, det er Sømandens område, det emne er jeg ikke så klog på endnu, men han er god til det! Men det var virkelig lækkert, og kommer med garanti igen. Og her sidder jeg på min no sugar diet og bliver virkelig sulten!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min første videoblog!