2 1 . 0 2 . 1 6

.min fødselsdag.

imageimageimageimageimageJamen hej bloggen, det er lidt længe siden hva’? Nå, men i mellemtiden har jeg blandt så meget andet haft fødselsdag. 26 år. Synes lige jeg var 22? Men jeg elsker at have fødselsdag, og denne gang var det ligeså skønt som det plejer, hvis ikke bedre. Dagen startede med sen morgenmad på Mad & Kaffe med min mor og mormor. Så lækkert, et vild med konceptet. Jeg er mindre vild med at det i hverdagene- og min fødselsdag var en ganske ordinær tirsdag- er barselssamlingspunkt. Ikke at der i sig selv er noget galt i det. Men kvinder i flok snakker højt og meget. Meget længe. Anyways, maden og selskabet var jo dejligt! Bagefter trillede jeg over på Warpigs og mødte min best friend til en fødselsdags-IPA. Det hører sig jo til.

Aftensmaden blev indtaget med de dejligste damer, i form af en 10-retters menu på restaurant Gorilla. Virkelig lækkert, og spændende med en hel menu man ikke selv har valgt. Det skal du prøve! Og så var det endda til små 375 kr (!!)

Og så fik jeg lækre gaver jo; sæbe fra Tromborg, gavekort til luksusansigtsbehandling og hvad der så ellers kan ses på billedet. Jeg elsker gaver!! Og jeg havde virkelig en god fødselsdag, og fik så meget looove //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 1 . 0 2 . 1 6