Vi taler for lidt i telefon

Mine Julegaveønsker

image
Så er det jul liiige om lidt, og jeg glæder mig altså. Bare hele tosseanstalten samlet, det er sgu hyggeligt. Og ikke mindst brune kartofler med sovs…og rødvin. Og rødvin. Det skal der trods alt til for at klare hele aftenen. Men jeg glæder mig også til at få gaver, man bliver lidt som et lille barn, men glæder mig også til at give mine gaver. Men her i blogland hører det sig jo til at dele sine ønsker, så nu skal du bare høre hvad jeg ønsker mig:

1/ Lækkert koskind 2/ De lækreste Toga Pulla støvler i verden 3/ Billet til Copenhell 2016 4/ Bordlampe fra Ellos 5/ Har altid gerne ville lære at spille el-guitar, og til et event med Gibson mødte jeg White Lightning. Selvom det nok ikke bliver den jeg lærer at spille på, så har jeg tænkt mig at lære at spille på sådan én i det nye år 6/ Sutsko i skind 7/ Polaroid kamera 8/ en nice trucker cap til høje hestehaler og sweatshirt days 9/ Noir fra Tom Ford fordi den dufter så fucking godt 10/ Masser af sminke fra Mac 11/ En ny Elektrisk Tandbørste fra Oral B.

That’s it. Hvad ønsker du dig allermest til jul?

 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi taler for lidt i telefon