I Sidste Uge

Vi taler for lidt i telefon

large
Vi snakker for lidt sammen. Alt bliver klaret over sms, facebook, e-mails. Hvor tit er det lige vi ringer til hinanden bare for at sludre lidt? For at spørge om det vi spørger om på sms? Det er godt nok ikke tit, og jeg synes det er lidt trist. Også flere aviser har skrevet om det. Jeg håber det bare er en fase, mens vi lige kommet os over den her skrevne måde at kommunikere på, stopper op og tænker over hvordan vi egentlig gerne vil høre fra hinanden. Jeg kiggede lige på min telefon for at se hvem jeg sidst talte i telefon med. Og det var min Mor, (selvfølgelig) men det er ikke mange samtaler der har varet særlig længe. Jeg tror det skal være et af mine nytårsfortsætter; tal mere i telefon!

Hvem snakkede du sidst i telefon med?

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I Sidste Uge