Spøgelsestræ

Julegaveønsker

juleønsker
Nu er det jo snart jul. Det blev lige bekræftet da både Julebryg- og skrabekalenderreklamen kom på skærmen. Så begynder gaveracet og der er ca. 1.678.429 mennesker på Strøget. Suk! Jeg bestræber mig på at være i god tid med indkøbene i år. Tænker også at købe lidt i London, men der er sikkert dobbelt så mange mennesker. Men så kan man jo heller ikke lade være med at tænke på de julegaver man selv skal have. Ja, jeg elsker gaver, det gør alle gætter jeg på. MEN, jeg har fundet lidt, og jeg ønsker mig:

Marmorbakke // Årskort til Tivoli // Nordic Blue tallerkener // Krukke // Køkkenstativ // Hjemmesko // Le Creuset krukke // Tekande // Mason Pearson hårbørste//  Kaffebrygger// Daniel Wellington armbåndsur // Biotherm produkter //

Hvad med jer, hvad ønsker I jer allermest?

English: Christmas is coming! And also the stress of buying all the presents…And all the stressed people everywhere. I think I’ll try to get it all done before the last days of December like everyone else! Also I got to think about what I want for Christmas, what is your Christmas wish?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spøgelsestræ