New York

By the way…

nytjob

Så er elevpladsen 100% hjemme! YAY! Jeg har jo været i praktik før, men der var det bare hverken tiden eller stedet til det, jeg skulle lige en anden vej åbenbart. MEN nu føles det helt rigtigt, og jeg glæder mig helt vildt til at lære en masse nye ting. Nu skal jeg sgu være kok! Det bliver hårdt, men nu er det nu, og det bliver fedt. 1. april skal jeg i køkkenet og 16. april flyver Sømanden og jeg til New York, det bliver sgu en god måned//

 

I dag har jeg haft fri, arbejder jo som en hest pt; man skal jo have så mange penge som muligt med til NYC. Så i dag har jeg sovet længe, været nede og træne og haft optur over at man nu kan købe lækre salater i 7-eleven uden pasta, ris eller kartofler, så man kan få lidt ordentlig uden ligegyldige kulhydrater efter træning. Købte kikærtesalat med kylling, spinat og chilihumus, niiice. Vigtig viden/ligegyldig info, men så ved I da det!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New York