Event hos Dea Kudibal

Right Here

Processed with VSCOcam with t1 preset

 

Ja, så gik der sgu en måned. Sorry ’bout that! Eller nej, jeg vil egentlig ikke være en af de bloggere der undskylder for manglende indlæg, det er min hobby og min blog 🙂  Så vil bare lade jer vide at jeg ikke er pist verschwunden, der har dog været lidt travlt i mit hoved, så det blev altså bloggen der kom til at lide. Og i mit længere anfald af mild stress har jeg ikke haft vildt meget konstruktivt at byde på, så ville hellere spare jer for pladder. Men jeg altså lavet lidt af hvert, laver lige en “lately” til de interesserede…

følg med på bloglovin'<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Event hos Dea Kudibal