Hey Baby

Hvad med os der vil noget andet?

IMG_1395

Her forleden fortalte min søster om, at der på hendes skole havde været noget info angående uddannelser, og valg af dem. En uddannelsesvejleder havde fortalte op og ned om hvordan bliver advokat og  hvad der skal til for at man kan blive læge, sygeplejerske, frisør, ejendomsmægler, tømrer og jeg ved ikke hvad. Og så tænkte jeg lidt over det.

For alle og enhver ved sgu da hvordan man søger ind på universitet, og det er nemt at finde ud af hvad man skal have i snit for at blive læge, eller hvad det kræver af en at blive advokat. Men hvad med os der vil noget andet? Jeg skal ikke have en universitetsuddannelse, jeg skal levet af det der foregår inde i mit hoved, jeg skal være kreativ og skabe noget. Og gerne være min egen chef. Jeg ved ikke præcis hvad jeg vil, men jeg er ved at nærme mig en idé. Men hvad med os der vil noget andet? Hvor skal vi gå hen? Der bliver snakket så meget om at Danmark er den nye iværksætternation, og det er vi da også, men hvor er informationen?

Hvor kan vi få hjælp til at komme i gang med det vi brænder for og gerne vil? Jeg synes det er svært at skulle finde ud af det hele selv. Måske er det mig der ikke ved hvor jeg skal søge, selvom jeg synes jeg har været hele nettet rundt. Hvis vi f.x. tager det her med at åbne en webshop. Så er der masser af platforme der tilbyder billig og nem opstart, og det er lækkert. Men hvad gør man derefter? Hvordan kontakter man firmaer mht. evt. indkøb, hvor kan man finde ud af hvilke regler man skal følge, og hvad med regnskab? Og hvordan med løn, og hvad med indkomst under opstart?

At have en webshop er en af de ting jeg godt kunne tænke mig. Jeg tror dog ikke jeg kan vælge én ting, og så lave det resten af livet. Eller det ved jeg at jeg ikke kan. Jeg skal have flere projekter, men gerne et ‘hovedprojekt’, så som en webshop, som danner base for min indkomst og er mit main area. Så kunne jeg også godt tænke mig at gøre mere ud af min kunst, og så vil jeg også gerne at bloggen bliver til mere. Jeg stopper aldrig med at blogge, heller ikke selvom der ikke kommer flere læsere end der er nu, for jeg elsker at blogge og at dele mine billeder og alt muligt andet med jer. Men er jeg den eneste der synes at det er svært at finde hjælp og ikke mindst vejledning til at blive selvstændig eller at lave noget som ikke alle andre laver? Bare lidt tanker.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hey Baby