Wallstickers

Samler lidt tanker

IMG_0854
Så slog jeg mig ned på Baresso på Hovedgaden igen. Har stadig ikke fået net derhjemme, det må blive til den første. Tænk hvor meget tid jeg kunne spare ved at have net derhjemme. Men det er nu også meget hyggeligt at sidde og kigge på mennesker. Apropos tid, så synes jeg ikke jeg kan nå noget som helst i øjeblikket, og det er virkelig dumt, for det er jo bare at gøre det. Jeg arbejder 25 timer om ugen pt, og jeg har senest fri kl 14. Jeg kan sgu nå mange ting efter kl 14! Men så har jeg også lige været på arbejde i 8 timer,  er træt, vil hjem og slappe af, nyde solen i min lejlighed. Og så føler jeg at jeg enten skal vælge mellem træning eller blogging/være på nettet inkl. få ordnet alle de dér vigtige ting man ikke kan på iPad’en, eller hvad man nu gerne vil… Og det er jo egentlig noget pis, for jeg kan bare tage computeren med til fitness og hoppe på café bagefter. To fluer med ét smæk. Men det handler vel om overskud. Og så føler jeg også at dagen er forbi når solen at gået ned, som i: ‘så, nu er det mørkt, nu kan du jo ikke lave noget som helst’… Nogle der kender det? Tror bare jeg skal presse mig selv til at gøre de små ting jeg gerne vil have gjort i hverdagen, for når jeg sidder og føler at jeg skal vælge det ene eller det andet, når det at blive mørkt, og så er det en undskyldning for ikke at gøre nogle af tingene. Skørt, men i dag har jeg da både været på arbejde, hygget med Søs OG har bevæget mig ned på Baresso, hvor jeg tilmed fik bestilt feriepenge. Ved egentlig ikke hvad jeg vil sige med dette indlæg, men jeg havde bare brug for at skrive noget, synes det samler tankerne, og mine er meget flyvske disse dage//

Beklager hvis opsætningen driller, jeg ved ikke lige hvad der sker for platformen?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wallstickers