Eine Kleine Update

Goodiebox Oktober

gboctoberEndnu en Goodiebox anmeldelse! Jeps, jeg har haft åndssvagt travlt med arbejde, har arbejdet som en sindssyg og fra i morgen tager jeg en uge i træk med arbejde igen. Puha, godt man elsker at være der 😀 Nå men her er hvad jeg synes:

  • 1. Matas Ekspres Neglelakfjerner- Den er toppen! Bedre end Sephoras faktisk, og så er den uden acetone så negle og neglebånd ikke tørrer ud. Det er jeg vild med, for har haft sygt tørre alt hvad der har med negle at gøre!
  • 2. Cheeks N’ Lips fra Gosh- Cremet tint, eller hvad man kan kalde det, som giver en rigtig fin naturlig farve. I like!
  • 3. Special Quattro Eyeshadow Palette fra Gosh- Den har jeg ikke haft tid til at prøve, er heller ikke så ferme med det dersens øjenskygge, men den ser fin ud og skal prøves.
  • 4. Stay Matte Liquid Mousse Foundation fra Rimmel London- Bah, langt navn! Men den dækker faktisk ganske godt. Så den fungerer vel!
  • 5. Flora Garden by Gucci- Nah, ikke noget for mig. Den dufter for gammeldags til mig. Er træt af parfumeprøver, hvor blev det spiselige af? 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eine Kleine Update