Hot Stud Monday

Om ikke at ane hvor man skal hen

selfienov19

Ja, det er kommet krybende her på det sidste. Hvor fanden skal jeg hen? Og her tænker jeg mht. uddannelse. Jeg vil rigtig gerne snart finde ud af hvad der får det til kilde i fingrene, hvad der får mig til at føle; ‘Yes! Det her, det skal jeg bare lave hver fucking dag, og være pissegod til det!’ Jeg ved det skal være noget kreativt, noget hvor jeg kan sidde og fordybe mig med noget jeg selv skaber, eller noget i den retning. Mine tanker har været på designer, make up artist, frisør, skuespiller eller endda ejendomsmægler. Næsten alle disse har en rimelig usikker fremtid, men jeg kender også mig selv godt nok til at vide, at jeg ikke vil kunne foretage mig noget der ikke interesserer mig 100%, og tænder mig hver dag. Det skal det være, ellers går jeg død i det. Det er vel at mærke når det drejer sig om det der skal være min levevej resten af livet. Men hvis du sagde til mig;’ Nu vælger du, og det du vælger, skal være det du vil lave resten af dit liv, og det du allerhelst vil,’ så ville jeg ikke kunne svare. Jeg misunder dem der har fundet der kald her i livet, og bare er vildt dygtige til deres arbejde, og brænder for det. Jer der har det sådan er heldige! Har forsøgt mig som kok, et fag jeg elsker, men tiden og tempoet passer ikke til mig. Så må nøjes med at spise maden i stedet…

Jeg er glad for det arbejde jeg har nu, det er det bedste jeg har haft so far, men jeg ved jo godt at det ikke er for evigt, og jeg skal (eller vil) i gang med noget engang næste år. But what?! Har bedt højere magter om et hint… Så må jeg bare holde øre, øjne og mavefornemmelser åbne…//

ENGLISH: Basicallly I don’t know where to go. Educcation wise. I love the job I have now, the best I’v had so far, but I also know that it’s not forever, I’m not getting any younger (easy know), and I want to find my passion. It’s actually really frustrating not to know. I only know that it has to be something creative, something I can immerse myself in and create. I’ve thought about make up artist, designer, hair stylist, actress, and even real estate agent. I’ve tried as a chef, I love the profession but it’s to hard. I’ve asked higher powers for a hint, guess I’ll have to keep my eyes and ears open… //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hot Stud Monday