Wokshop

Jeg vil egentlig ikke

I morgen er det lørdag, og det betyder at jeg flytter. Selvom jeg ikke vil, tager jeg alt hvad jeg ejer under den ene arm, og Muffin under den anden. Sømanden bliver på Amager, for det gik ikke. Mest fra hans side. Og jeg har mange blandede følelser, og det er virkelig irriterende. Både og, glæder jeg mig til at flytte så jeg kan være mig selv og komme videre. Jeg glæder mig til at man ikke behøver gå på kompromis med småting. Ikke at det har været noget problem egentlig, men bare dét at man kan tage beslutningen selv. Jeg glæder mig til at have mere tid til træning og jeg glæder mig til ikke at tænke på hvornår han lyver, og hvornår han ikke gør. Glæder mig til ikke at blive ked af, at han har mistet interessen for mig. Men jeg er også rigtig ked af det. Jeg havde lidt troet at det godt kunne være ham jeg skulle have børn med osv., for på mange måder passede vi rigtig godt sammen. Det synes jeg i hvert fald. Og jeg er ked af at han ikke fortæller mig hvad der foregår indeni ham, og jeg er bare ked af at det ikke gik. Der er ting jeg bestemt ikke kommer til at savne, men der er flest jeg vil savne hver dag. Jeg kommer til at savne bare dét at han kommer hjem. Alle de ting vi gjorde sammen. Og selvom det er skideirriterende, kommer jeg til at savne når han driller mig. Jeg kommer også til at savne at han er så opmærksom på små ting. Han ser og hører alt! Jeg vil savne hans øjne når han smiler og hans skæg.

Jeg glæder mig dog ikke til at være alene. Jeg har altid troet at jeg var den type der havde det bedst i sit eget selskab, men jeg har fundet ud af at det er bedst at være to. Bevares, jeg værdsætter stadig mit eget selskab virkelig højt, men det her med at han kommer hjem om eftermiddagen er godt. Men jeg tror nu det er for det bedste sådan her, og jeg tror og håber vi forbliver bedste venner. Der er ingen grund til at blive sammen når det er sådan her, og jeg bliver glad igen, det er helt sikkert. Jeg skal bare lige på benene igen.

Og når alt det er sagt, så glæder jeg mig også til at komme tilbage. Det er nemlig min gamle lejlighed jeg har fået igen. Det er et lortekøkken, og plads er der ikke meget af, men der er fantastisk udsigt, min søster i naboblokken, mor tæt på, stor altan, og masser af frisk luft og natur. Så i morgen går turen til Virum, så tak for denne gang Amager, du er sgu god nok. Sømanden kommer først hjem senere, så nu vil jeg pakke færdigt, og sikkert bestille en pizza og drikke et STORT glas rødvin.

12

 • perfekt blog du har. Jeg har næsten lige skrevet et blog indlæg Om min ærlighed og de tanker jeg går med. Du må meget gerne tjekke mit blog indlæg ud og ligge en Kommentar Med venlig hilsen Malou

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Havde det lidt på fornemmelsen. Er ked af at det ikke gik, men helt sikker på, at når du lige vender dig til det vil du igen elske at være selv. Du fortjener at være glad!
  Jeg pitstopper hos min mor på vej fra kærestelejlighed til mig-og-min-søn lejlighed, så jeg er ikke helt selv endnu. Men hold op hvor jeg nyder mange af de ting du nævner. Især nu hvor jeg har huset for mig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Steenberg

   Ja det er jeg også ked af, men sådan gik det nu engang 🙂
   Og du har nok ret, man skal bare lige sluge den. Men er også sikker på det bliver rart!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Selvfølgelig skal du det, det er jo ikke det man forestiller sig når man flytter sammen. Overhovedet! Jeg blev alene for 4 måneder siden og det er først nu at jeg sådan for alvor er ved at komme dertil hvor det virkelig føles ok 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Steenberg

   Slet ikke, øv! Jeg kunne godt forestille mig det er lidt værre når der er børn involveret, så er det lige pludselig ikke kun en selv man skal tage hensyn til. Men godt at du er ved at være glad igen, det er det vigtigste 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Anna. Jeg kender dig ikke og kender ikke din ex. Men havde dog et meget perifært kendskab til ham via. instagram. Mest fordi jeg syntes det var vanvittigt morsomt at han førte så stor en playerstil på så mange piger og damers profiler – bla. en af mine veninders. Det har vi grint meget over. Så det var et “chok” for mig at i blev kærester og for at være helt ærlig er det ikke et chok for mig at i ikke længere er. Du må være en meget tolerant pige, for jeg havde PÅ INTET TIDSPUNKT i mit liv kunne finde mig i hans væremåde som kæreste (og det er jo bare ud fra hans insta-liv, jeg kan konkludere det). Jeg er glad for, at du er kommet væk, for det synes jeg du fortjener. Du virker så sød og stille og rolig. Og han er bare en anden liga – den kategorisering man nok ville kande en ungkarl, og der kommer han sgu nok til at hænge længe. Desuden synes jeg, at han havde lavet den vilde overscoring, da han fandt dig.

  Nå er det ikke bare underligt at få sådan en kommentar fra en vildt fremmed?? Men jeg er ikke bleg for at sige at jeg virkelig HAR fulgt med i jeres insta-profiler og på den måde kigget ind i jeres liv gennem et minimalt mussehul. Mega creepy at man kan det nu til dags. Jeg håber snart du kommer godt videre, for det bliver KUN bedre for dig. Og glem ikke at bare fordi at han “mistede” interessen for dig, hvad det så end skal betyde (det er jo egentligt ikke dit problem), så er der så mange, der endnu ikke engang har fået vækket deres interesse for dig. Jeg håber du møder en mand med en voldsom passion og en nysgerrighed, der vil overvælde dig mens du mindst venter det.
  Xx en instastalker

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Steenberg

   Hej Anne, tak for din kommentar!
   Forstår godt udefra hvordan det kan være kommet som et chock at vi fandt sammen, også når man sidder her og er bagklog.
   Men der er jo mange sider af det, og heldigvis og mange gode sider af ham, som var dem jeg faldt for, og jeg havde jo ikke regnet med
   at der foregik sådan noget bag min ryg. Men det gjorde der, og ja, jeg føler mig dum og snydt, og jeg er vred over det. Og det er jo også derfor det ikke gik. Når det så er sagt, er vi stadig gode venner, for vi holder af hinanden stadig. Men jeg forstår udmærket din forargelse,
   jeg føler den også selv, og den her ambivalente følelse er ærligt talt lidt svær.
   Men jeg er glad for din kommentar, og jeg kan hilse at sige at jeg er helt ok og glad, og jeg håber også jeg møder ham dér du snakker om 😉

   hilsen Anna

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nitouche

  Fint at du er videre. Men jeg er overrasket over at du ikke har haft en lille anelse om hans playerstil på de forskellige medier. Det er jo ikke fordi at han har holdt sig tilbage. Så jeg kan jo bare råde dig til og håbe på at du er blevet klogere. Han er sådan en type, hvor alle alarmklokker burde ringe hos enhver. Nyd dit singleliv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Steenberg

   Jaa, der er meget man er dum nok til at lukke øjnene for når man ikke ved bedre.
   Den tid er heldigvis forbi 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er egentlig utroligt hvor travlt folk har med at fortælle dig at du burde have set det komme osv. Nu “kender” jeg ham tilfældigvis og jeg kan sgu godt forstå dig. Alle har flere sider. Desuden håber man vel altid på at være den der får en mand til at slukke for den livsstil.
   Fik bare lige behov for at bakke dig lidt op. Jeg tilbragte 3,5 år med en mega manipulerende og dominerende mand. Hell, jeg blev gravid med ham og fik hans barn. Nu kan jeg da også godt se at jeg burde være gået. Men det kan man jo ikke se mens man er i det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Steenberg

   Tak skal du have Tine! Folk har nemlig flere sider, og der er jo ikke nogen der falder for det
   dårlige i et andet menneske.
   Men jeg er glad for din støtte 🙂 Og godt at du kom væk fra ham da!

   Love//

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wokshop