Heavy Challenge!

Goodiebox

Har slet ikke fået vist denne måneds Goodiebox! So here it is: 

  1. Hårspray fra Kms California. Har faktisk ikke prøvet den endnu
  2. Solcreme fra Rieman. Den føles og lugter lidt som selvbruner, jeg blev helt i tvivl da jeg skulle bruge den! Men den er en slags olie i stedet for creme, og det føles som om den kommer bedre ned i huden. Glæder mig til at prøve den bedre til sommer!
  3. Van Gils- Live. Parfumeprøve på en mandeduft?
  4. Dr. Hauschka øjenskygge. Den er faktisk ganske fin og naturlig i farven. Glæder mig til at prøve den.
  5. og 7. Head and Shoulders shampoo og balsam. Shampooen har en underlig cremekonsistens og føles sej i håret. Bryder mig ikke om den! Men balsamen er god, og duften er rar i håret efter vask.
  6. Salvador Dalí Sun & Roses parfumeprøve. den duftede godt, men jeg kommer aldrig til at bruge de parfumeprøver…

Nu er det snart tid til den næste Goodiebox, iih hvor kan jeg altså godt lide at få en box af overraskelser. Slet ikke dårligt. Men der er så meget jeg aldrig for brugt, måske man skulle lave en lille goodiebag- giveaway? <3

 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Heavy Challenge!