Nye tiltag?

Torsdagen

idag1idag5idagidag4idag3

Dagen i dag har været så hyggelig. Jeg har haft fri, og mødte derfor min mormor inde i på Kgs. Nytorv. Vi skulle nemlig i Grand, som er en af mine yndlingsbiografer,  og se ‘Min lejlighed i Paris’, hvilket var en rigtig fin film. Maggie Smith er virkelig en dygtig skuespiller, og elsker hendes karisma. Bagefter gik vi i Torvehallerne, og fik en gang risotto og en øl på Grød, mmmh! Helt klart et af mine nye favoritsteder. Så svingede vi en tur ned af Strøget, og støtte på et fint lille event i Edith & Ella. Så der var en lille goodiebag og lidt mere øl, og der er jo så fint derinde. Jeg nåede lige hjem med de tunge ting, og så afsted til botox event. Super hyggeligt, og søster fik nye læber. Uuuh, kan bare ikke lide det dér lille pop når nålen stikkes ind, wargh, kan næsten mærke nålen selv! Uha, men hendes læber blev så fine. Nu har jeg sat mig under dynen med et glas rødvin, Natholdet i flimmerkassen og katten på hovedpuden. Og lur mig om ikke Sømanden kommer ind ad døren med lidt natmad om lidt. Og så er det ellers rigtig tidligt op i morgen, men det er helt ok, for jeg er så glad for mit nye arbejde. Vigtig viden/ligegyldig info? Ingen ved det, men kan I nu sove godt //

ENGLISH: Had a very nice day with my Grandma today. Went to the movies to se My old Lady, which is a very nice movie. Maggie Smith is a pretty cool lady! We ate risotto at GRØD and found a little opening event at Edith & Ella. Now I’m just relaxing with the cat, red wine and some TV. Bet the Sailor will be home with some pizza(?) in a minute//

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye tiltag?