Beer'n Pizza- the stylish way

Sommerklar med crossfit og Palæo

I torsdags var jeg til at crossfit/palæo event hos Birgitte Lyllof og Kasia Sawicka. Vi hørte lidt om crossfit og fik en lille palæo starter, som bestod af skyr, nødder, dadler og lidt frugt. Dertil fik vi en brustablet med gojibær og hvid te, som blev opløst i et glas vand, og wups! så havde man en lille fizzy drik til at få lidt energi på. Jeg fik nogle med hjem, og skal helt sikkert have nogle flere! De er ret gode, og en god erstatning til Redbull eller den ekstra kop kaffe. Derefter gik vi igen med træningen! Fuck det var hårdt.. Når jeg træner sådan kan jeg rigtig mærke at jeg burde træne mere..haha! Jeg er stadig lidt småøm… men også kun lidt 😉 Men idéen med Birgittes træningsprogram er, at det er crossfitinspirerede øvelser man skal kunne lave derhjemme, og derfor ikke behøver et crossfitcenter for at være med. Så vi var igang med gulvøvelser, op og ned ad trapper, træning af biceps på en stol osv. Yderst effektivt! Efter hård træning fik vi lidt mere info om hvad, hvornår og hvordan man skal spise efter træningen, og så fik vi selvfølgelig lidt lækre sager. Frikadellerne er med kyllingekød og ingefær, og de er de bedste jeg har smagt! Vi har lavet dem herhjemme en gang siden, og i aften skal vi også have dem, mmmh! Og kagen er lavet uden sukker og mel, altså erstattet af nødder, dadler, vanille og kanel, rigtig lækker. 

Alt i alt var det et ret inspirerende event, og jeg har helt sikkert fået lidt mere blod på tanden mht den slags træning, og til at skære ned på alt det stivelse. Men hvis I er interesserede I en masse lækre og sunde opskrifter, sunhedstips og oplysninger om events osv så hop ind og like Birgitte Lyllofs side HER på hendes facebookside.!

I øjeblikket søger hun f.x. folk med urenhud til cases, så kig endelig hvis det er noget for dig //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beer'n Pizza- the stylish way