Æbletapas

Snoozeri

Nøj hvor vi kan putte herhjemme! Alle dyrene havde vist lidt ondt af mig i går da jeg havde lidt tømmermænd… Når jeg siger lidt, er det nok fordi jeg nu mere stadig var bagstiv haha. Men så er det jo godt man har nogle at tage en lur med!
Men jeg ville lige droppe herind og egentlig fortælle at jeg snart skal have nyt hår igen. På næste mandag faktisk og jeg glæder mig helt vildt selvom jeg ikke har den fjerneste idé om hvordan det bliver. Jeg skal nemlig være hårmodel for min frisør. Det bliver ret spændende. Og så skal jeg vise jer en lille ting jeg har kigget på længe og endelig har købt. Håber I har haft en lige så god weekend som jeg <3

4

 • Aww, jeg savner virkelig at have dyr nogen gange!

  Og jo tak, en skøn weekend. Dog med mere projektskrivning end jeg i første omgang bryder mig om!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er dejlige at have de små kræ 🙂
  En produktiv weekend er da også god hehe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, helt sikkert!
  Jeg har fået lavet en del i weekenden, også mere end min gruppe har. Så jeg kan da gå rundt med god samvittighed! 😛

  Jeg har forresten – langt om længe! – fortalt om din give away 🙂
  Min venindes reaktion på læbepromaden var priceless! Den lugtede så fælt, at selv en fremmed mand måtte blande sig i ytringerne om den 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahah hvor godt at høre at den har ført til lidt sjov! 🙂 Og ja…den lugter rigtig fælt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æbletapas