En lille update

Good habit

blue

Nu sidder jeg her sgu igen i dag, og spiser morgenmad på Paludan og har det godt! Så ja, I må lige nøjes med et fesent photoboothbillede- høhø. Der skete en del spændende ting i går! Hende jeg skulle lære op kom dog ikke, hun havde fået tilbudt drømmejobbet. Så forståeligt nok havde hun taget imod det. Men det spændende der skete var bl.a. at Trendsales kontaktede mig mht. et lille samarbejde og så er jeg ved at arrangere et sushi event sammen med mit arbejde! Det skal nok blive spændende, men mere om det når tiden nærmer sig. Det er lidt fedt, nu føles det som om der er ved at ske lidt med bloggen! Det er ret fedt <3

I aften står den på lejlighedskiggeri og de bedste spareribs i byen mmmh glæder mig! Nu skal jeg på arbejde og kan I så have en super dag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille update