Goodiebox #1

iS Clinical

_DSC5361

_DSC5364

_DSC5376

Der er sket lidt spændende siden sidst. Da jeg var på Anti aging messen for et par uger siden, snakkede jeg med en sød sygeplejerske fra skønhedsklinikken Noscomed. Hun viste mig lidt før- og efterbilleder af deres behandlinger med iS Clinical fra Innovative Skincare, og jeg må sige at det så ret imponerende ud. Selvom jeg er lidt skeptisk omkring sådan nogle billeder, var der bare noget der tydede på at det ikke var fis og ballade. Hvad ved jeg ikke. Men jeg fortalte hende at jeg havde en blog, og hun sagde at hun ville sende nogle produkter og en pressemappe. Jeg blev lidt excited, og i torsdags modtog jeg så deres pakke! Det er min første blog-presse ting I ved, og det er rigtig spændende synes jeg! YAY! Håber der kommer mange flere af den slags. Jeg er helt vild med de pipetter dér, det er helt apoteker-laboratorieagtigt!

Men altså, jeg har så brugt iS Clinicals produkter siden i torsdags, og jeg er allerede vildt glad for dem! Jeg kan allerede se stor forskel på min hud, og jeg tror ligefrem at jeg har fundet “mit” produkt. Det er godt nok virkelig dyrt, tilsammen koster de produkter jeg har fået  omkring 1500,- hvilket på den eneste side er mange penge for så små flasker, men på den anden side er det også noget jeg godt ville bruge penge på. Når man som jeg har haft dårlig hud så længe og finder noget der virker, så vil man gerne investere lidt ekstra i det. Eller jeg vil i hvert fald.  I næste uge er jeg blevet inviteret ud til en behandling i deres klinik, og jeg GLÆDER mig kan jeg godt sige jer! Når jeg har været derude vil jeg gerne vise jer nogle før- og efterbilleder og fortælle lidt mere om produkterne. Nu skal jeg i bad og på arbejde!

Kan I have en dejlig dag //

8

 • I hvor spændende 😀 Glæder mig til at høre og se resultaterne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SWEET PETROLEUM

   Også mig! Jeg håber det bliver rigtig godt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sikke en fin blog 🙂 jeg følger dig gerne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du behøver det helt bestemt ikke, dit smukke skår, men hvor ser det lækkert ud! Så sjovt at se dig i dag – jeg vidste bare, at jeg kendte dig et sted fra, men kunne ikke huske det indtil slut! 🙂 Håber du havde en god luk og kom godt hjem.
  Kærligst,
  Sarah // Framboise Fashion

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SWEET PETROLEUM

   Årh hvor er du sød 😉 JA det var ret skægt lige at møde hinanden på mit arbejde 😀
   Og jo tak, lukkede både fint og kom godt hjem! Håber du selv havde en dejlig aften 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg brugte en lille formue på nogle af iS Clinical-produkterne sidste år, og min hud har aldrig været værre 🙁 Jeg håber virkelig, at din tager bedre mod produkterne. Jeg fandt så ud af bagefter, at mit hudproblem kunne fikses med p-piller (så er man lidt muggen over at have brugt over 2000 kroner på behandlinger og dyre produkter)… Men håber, at det virker for dig! Der er simpelthen intet bedre end at kunne se sin hud i bedring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SWEET PETROLEUM

   Øv hvor trist 🙁 Ja det samme passer jo ikke til alle. Jeg har også fået p-piller der hjalp rigtig godt, men jeg blev så også deprimeret af dem. Det er tit en bivirkning folk overser.. Så vil jeg altså hellere være glad og have grim hud 🙂
   Men ja, det er det bedste at se en bedring! Og godt du fandt din løsning 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox #1