Hot Stud Monday

Nye tiltag?

tankerJeg har gået lidt med tanken om at skifte navn på bloggen. Jep, jeg kan godt stadig lide det nuværende navn, men jeg har lidt svært ved at linke det til selve bloggen, hvis I forstår? Så jeg går lidt og leger med tanken om at købe mit eget domæne og kalde den noget andet. Måske mit navn, nu hvor det handler om mig og alle de ting jeg laver, og ikke bare hører under et enkelt emne. Hmm, jeg går I tænkeboks de næste par dage. Noget skal der ske i hvert fald, og jeg føler det er det der skal ske, for at komme et skridt videre med bloggen, og for at der kan komme styr på den. Anyways, just wanted to let you know. Nu vil jeg se Dicte, eller måske et afsnit af American Horrer Stories, hvis jeg tør. Og læse nogle blogs. Har spist alt for meget chokolade i dag… Men det er også okay, for jeg har været en flittig husmor i dag. Nu skal der hygge//

1

  • Marlene Høj

    Det bliver spændende at se, hvad du kommer frem til 🙂 Hav en dejlig dag!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hot Stud Monday