Stress

Laque

 

nails2nails3nails5Jep, I did it again, jeg købte ny neglelak. Eller to. Det blev til Solar Flare fra Formular X, og Coral Reef fra Isadora. I love’em, og jeg tror Coral Reef allerede er min nye yndlingsfarve, den komplimenterer min hudfarve ret fint, så den bliver min hverdagslak. Bum! Nu vil jeg ned på Bryggen og møde Sømanden, han kommer lige fra arbejde og øl, og så er det tid til lidt fyraftens-fredagssols-hygge//

English: Bought new nail polish some days ago. Again! I bought Solar Flare from Formular X, and Coral Reef from Isadora. Love them both, but I Coral Reef is already my summer favourite! Now I’ll go and meet the Sailor by the water, time for some post work sun enjoyment//

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stress