BLACK FLUID

Småt og godt

Forleden fik jeg et gavekort til Magasin for at være publikum i et norsk tv-program. Det kan man sgu altid bruge! Så jeg erhvervede mig et bare søde trusser og en grå t-shirt top fra Topshop. Tror den bliver rigtig sød til en højtaljet nederdel eller lign.! Og hvad sker der lige for regnen?! Vågnede sgu fordi det var så voldsomt og begge mine katte havde så meget fart på da de hoppede ind ad vinduet at de ramte min seng som små misiler… Haha, åh ja det danske vejr!  

Got a gift certificate the other day, and bought a pair of cute panties and a t-shirt top! //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK FLUID