New York #4

Shoppetur til Helsingborg

 

sverige1sverige2 sverige3sverige4Forleden var jeg en lille sviptur til Helsingborg med min mor og søster. Vi tog færgen til Helsingborg og nød det dejlige vejr, og at kursen var dejlig lav! Jeg fik købt mig en fin neglelak igen…I know, jeg tror jeg køber mindst én ny lak om måneden. Jeg elsker neglelak…Og især fra IsaDora! Denne farve hedder Peach Nectar og bliver mega lækker på solbrune fingre. Når solen engang kommer tilbage. Jeg fik også købt en billig men god argan oil fra Proffs, og lidt basic tøj fra H&M. Da vi blev sultne fandt vi en rigtig hyggelig restaurant, med rigtig landlig, autentisk italiensk stil. Steder hedder Skafferiet, og har den bedste caponada! Glæder mig til det bliver tøse-shopping-i-Sverige-tid igen <3

I’m gonna try and make a little english translation from now on. Maybe someone who doesn’t speak danish wanna follow? 🙂 But last week I went for a quick trip to Helsingborg, Sweden with my mom and sister. Bought Argan Oil, som basics from H&M, and a cute nail polish from IsaDora called ‘Peach Nectar’. I really love nail polish…I think I’m buying at least one every month… Sick 😉 For lunch we found a very cozy place with the best caponada, mmmh! Can’t wait for our next trip <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New York #4