Copenhagen Pole Competition

Det’ sgu meget hyggeligt

amarcollage1amarcollageamarcollage2sådan at være blevet københavner. Amager er bare rigtig hyggelig, og vi har hygget os. Frokost med familien på Brew Pub, Cava og sol på Cava Bar, efterfulgt af frokost på La Petanque. Så lækkert! Vi har også været på aftencykeltur helt ude på det gamle Amager, hvor der ikke er andet end marker, køer og får. Og så kan jeg mærke, at jeg bliver riiigtig glad for Bryggen. I aften står den på afterparty med Miley Cyrus…Det er vel onsdag.

I really love my new life here in Copenhagen! Had lunch with the family at Brew Pub, cava en sunshine at Cava Bar with a lunch at La Petanque afterwards. The Sailor and I also went for a little eveningtrip to the old part of Amager, where only cows and sheep live, really pretty! And tonight it’s afterparty with Miley Cyrus, it’s only wedensday once a week…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Copenhagen Pole Competition