New York #6

Copenhagen Pole Competition

cpccpc1cpc2cpc3cpc4cpc6cpc5I lørdags var jeg med min Søster inde i Stærekassen, for der var nemlig Copenhagen Pole Competition! Det var et rigtig flot show, med en masse dygtige dansere, både mænd og kvinder, og man fik en masse inspiration med hjem. I sommers var vi også til DM i poledance, og man kan godt fornemme at det ikke er helt stort endnu. Salene er slet ikke fyldte, men det skal nok komme, for det er virkelig en krævende og fascinerende sport. Min søster og jeg var også lettere star strucked, for en af dommerne var den virkelig dygtige og kendte (indenfor disse kredse) russiske poledancer Anastasia Skukhtorova. Fedt var det, og så stod den på McAttack bagefter <3

Last saturday my sister and I went to Copenhagen Pole Competition! It was a really nice show, with dancers from Denmark, Sweden, Norway and Finland. The standard was high and the dancers’ skills were very inspiring. Especially the male dancers, thet can do some heavy tricks on that pole! Also my sister and I were a bit star strucked… The famous russian poledancer Anastasia Skukhtorova was there, oh my, she’s so good! After the show it was time for McAttack…<3

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New York #6