Tid til en omlægning!

2xbio og anti aging messe

I går var min søster og jeg ude og spise med hendes far og hans kæreste. Det var rigtig hyggeligt, og bagefter fik vi lige en biograftur. Det blev jeg ret glad for, for jeg har haft bio cravings længe! Vi tog ind og så Lawless med popcorn og hele molevitten (jeg har syndet, I know- en time ekstra i fitness). Lawless kan varmt anbefales, den er virkelig god og velspillet og så er der altså et eller andet over Tom Hardy- uha, plus jeg i forvejen har a thing for cowboys and southern accent, yes yes. Da vi så kom ud fra filmen var de ved at gøre klar med Cava og velkomst til James Bond Skyfall premieren. Vi fik et anfald af spontanitet og købte billetter. Desværre var vi jo ikke helt klædt på til omstændighederne, så det var godt at jeg havde min røde læbestift i tasken.. Men Skyfall er ret fed og ja, det er jo et evigt must see fra min side, dog synes jeg at der manglede lidt af de klassiske Mr. Bond punch lines, elementer og flere damer. Dog var bilen den fedeste so far-høhø.

 

Forleden var jeg så heldig at vinde to billetter til anti aging messen i Bella Centret på Emili’s blog, så der gik turen til i dag med min mor. Det var faktisk ret interessant, og jeg fik et par produkter som jeg glæder mig rigtig meget til at teste. Bl.a. en helt ny slags selvbruner som først lige er kommet til Danmark. Jeg viser det i morgen, for nu skal jeg snart i høkassen. Jeg kom jo først hjem 3:30 i nat efter James Bond og et par kilometer gåtur. Fuck jeg er træt. Kan I sove dejligt <3

2

  • Åh, det er så hyggeligt at komme i biffen, det er også en rigtig god efterårsbeskæftigelse 😀

    – Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tid til en omlægning!