DM i Poledance 2013

Damerne til julefrokost

julefrokostjulejulefrokost1jule2I weekenden havde jeg de “gamle” damer til julefrokost i min nye lejlighed! Vi havde bestilt mad udefra, og det var faktisk rigtig lækkert. Der var sprøde svær, rosa and, brune kartofler og alt hvad der dertil hører. Super hygge at have besøg af dem alle, men man finder rigtig ud af hvor meget man mangler når der kommer gæster! Men vi hyggede med mad, vin, øl og vild pakkeleg, jeg vandt babymos med pasta og spinat, plus toiletpapir med dollarsedler på… haha gotta love it! Bagefter tog vi i byen, og jeg mødte dem fra mit arbejde. Det blev sent som altid, og jeg var så heldig at nå den natbus der stopper lige nede foran min dør. Jeg stod bare ikke af… Jeg var nemlig faldet i søvn, så jeg vågnede i Hillerød og måtte venter næsten 40 min på toget med en masse sovende stive drenge… Jeg var lettere irriteret. Haha men jeg kom da hjem, og plejede milde tømmermænd med iskold æblemost og en kartoffelmad, mmh. Jeg skulle jo ikke være dårlig den søndag, jeg havde nemlig en date, en rigtig god én af slagsen <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DM i Poledance 2013