Night at Meyers

DM i Poledance 2013

dmdm1dm3dm5dm6Yep, this is a guy, og han var virkelig dygtig!dm7dm8I fredags var det tid til DM i Poledance! Så jeg tog mor og søster under armen, og tog ind til Bremen hvor det hele skulle foregå. Det var ret sjovt at se hvor mange forskellige stilarter danserne havde, jeg kunne forestille mig at man tænker, at der kun må være én måde at danse på hvis man ikke kender til det. Men spændende var det, også at se forskellen på de tre kategorier; dem der har danset under to år, dem der har danset over, og så var der mændene! Fyrene var vildt gode, og ret maskuline, så deeet var jo interessant. Men er du sunshine hvor jeg hader at tage billeder i mørket med mit kamera… Ønsker mig et nyt, godt det snart er jul!

Jeg danser jo selv for ElitePole, og en af mine trænere som også ejer studiet stillede op. Så vi var der for at bakke hende op, og hun havde klart det bedste show, selvom hun ikke vandt, tsk tsk 😉 Skal helt sikkert se det næste år, måske stille op? Who knows <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Night at Meyers