Restaurant Brd. Price

Heksetime

koldingKlokken er lidt over tre, heksetimen, og jeg kan ikke sove. Kom sent hjem fra arbejdet på Bakken. Jeg var alene i restauranten et par timer før luk, men  jeg besluttede at lukke lidt før, eftersom der ingen kunder kom, Bakken var tom og jeg havde drukket to irish coffee og set Californication på mobilen. Jeg cyklede hjem gennem Dyrehaven, min cykellygte blev ved med at tænde af sig selv, hvilket var skide irriterende, haha. Når det er så mørkt og man alligevel kører alene, så kan ikke se særlig meget af hvor man kører når der er sådan et lille kraftigt lys lige foran én. Da jeg kom hjem havde jeg lyst til at se en dansk film, så jeg valgte ‘Mørke* på Netflix. Jeg kan godt lide den langsomme, kolde og lidt dystre stemning der er i nogle af de danske film. Men det er ikke pga. filmen jeg ikke kan sove. Haha! Nej, jeg har ondt i maven, og det har jeg haft et par dage. Ikke fordi jeg har spist noget dårligt, men sådan en ondt i maven-følelse som man nu får, når man er nervøs. Men jeg er heller ikke nervøs. Måske. Men jeg har en følelse af, at der er noget der ikke er som det skal være. Jeg føler nogle ting har ændret sig. Måske er der lidt for mange ting, der har ændret sig lidt for meget her på det sidste. Måske har jeg ændret mig for nogen uden at ville det. Måske har nogen ændret sig. Måske er jeg også lidt stresset oveni, fordi jeg ikke aner hvad jeg skal lave når Bakken lukker til august. Havde håbet på uddannelse men kom ikke ind, så nu står den sikkert på endnu et års arbejde. Nu må vi se! Nu må jeg i hvert fald se at komme ind og puttesove. Jeg har fri i morgen, så den står på oprydning og træning. yep!

Kan I fortsat sove godt//

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Restaurant Brd. Price