Hot Stud Monday

Eine Kleine Update

selfie3

I dag er jeg endelig kommet ovenpå efter en våd bytur i tirsdags.. Var først kl 7:30 onsdag morgen, pg.a. dårlig transport efter stormen.. Suk! Så hele min onsdag forgik i sengen, med Jamie Oliver i tv… Er blevet helt syg med hans rustikke måde at lave mad på, og hans køkkenhave, omg, sådan en vil jeg have mig en skønne dag! Nå, men jeg får vidst nok net i morgen, så kan jeg endelig blogge som jeg vil, uden at skulle ned og betale for kaffe på Baresso… Forestil jer lige hvordan det er ikke at have net, hverken på telefon eller computer, og heller ikke kan ringe eller skrive. Man føler sig helt forsvundet, det er ret underligt. Jeg kan huske dengang vi ikke havde mobiltelefoner, hvis min mor var ude og handle eller lign. før jeg kom hjem fra skole, lagde hun en lille seddel, og så var det dét. Men jeg håber jeg er up and running fra i morgen. I morgen bliver også en lang og dejlig dag; først en lille tur i Ikea og bagefter hygge med damerne resten dagen, det bliver sgu hygge!  

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hot Stud Monday